söndag 3 februari 2013

Brudklänning

Idag var det andra gången jag träffade designern som ska göra min klänning. Så himla spännande och jag är glad att jag lyckades träffa på detta tillfälle. Det är en student som gör detta som examensarbete på universitetet. Betalar därför endast tyg. Nu börjar det arta sig, hon visade design idag!

4 kommentarer:

  1. Gud så spännande! Jag gifte mig i en vintageklänning från 1930-talet. Vill gärna höra mer om era bröllopsplaner...när är den stora dagen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen spännande! Nu börjar jag fatta lite mer också. Åh så fantastiskt med vintage, jag ska ha något i den stilen också. Måste in och kika mer på bröllopsfoton från ert bröllop. Var det här i UK? Vi kommer gifta oss 21 juli i år, nära Stratford. Längtar! Ska försöka skriva lite mer om det i bloggen!

      Radera
    2. Nej vi gifte oss i Sverige då min släkt är så mycket större än min mans, så det blev liksom lättast så. :)
      Men om jag skulle gifta mig igen så skulle jag jättegärna gifta mig i någon fin stenkyrka i typ Oxfordshire :)

      Åh så fint med sommarbröllop, det kommer bli toppenbra!

      Radera
    3. Nu ska jag testa igen (fjärde gången) och se om det går att kommentera ;) Aha, det förstår jag verkligen. Vi är båda från andra länder så vi kör på vårt boplatsland istället :) Men en fin gammal stenkyrka låter fantastiskt, det är faktiskt ett sånt där litet kapell i sten som vi ska ha vår välsignelse i! Can't wait!

      Radera